Chocolade Assortiment

Op zoek naar lekkere chocolade? Bij Pastry Palace kan chocolade natuurlijk niet ontbreken, we hebben verschillende smaken, merken en vormen chocolade in ons assortiment zitten. Benieuwd wat we allemaal hebben? Kijk snel verder of kom langs in een van onze winkels! We hebben verschillende thema’s en diverse seizoenartikelen die regelmatig wisselen. Zo spelen we onder meer in op Pasen, Moederdag, Halloween en natuurlijk de feestdagen die er weer aankomen. Met de mooiste advent kalenders en chocolade letters.

Coco en Sebas

Wij van Pastry Palace hechten waarde aan onze overheerlijke chocola en willen u graag kennis laten maken met deze lekkere verfijnde chocolade cadeautjes. Passie voor chocolade, liefde voor het vak en het verlangen om jou te laten genieten. Van Chocolade Chique: de allerbeste cacao, ambachtelijk vakmanschap, verfijnde recepturen en een stijlvolle presentatie. Klik op de knop om het hele assortiment van Coco en Sebas te bekijken!

Coco & Sebas
Bites Melk Framboos Meringue Chocolade

Happy Truffels

De Chocolade en truffels van Happy Truffel moeten er niet alleen vrolijk uitzien. Eerlijke en verantwoorde ingrediënten horen daar ook bij. Happy Truffel werkt met UTZ gecertificeerde topchocolade. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met een expertise op het gebied van boon tot chocolade. Wij van Pastry Palace uit Beuningen vinden het eerlijke proces van boon tot chocolade ook uiterst belangrijk. Vandaar dat wij ook achter het concept van Happy Truffel staan. Bekijk hieronder het gehele assortiment.

Happy Truffel
Van harte mix truffel

Venchi

Het Italiaanse chocolademerk Venchi ontwikkeld haar chocolade zo dat het momentjes van geluk, vrede, viering, verlangen, plezier en liefde geeft. De recepten van Venchi zijn gebaseerd op hun “Buono Buonissimo” regel, 100% natuurlijke ingrediënten, minder suiker, geen kunstmatige ingrediënten, verder zijn alle producten glutenvrij en vrij van palmolie en zijn er steeds meer vegan producten.

Venchi
Venchi chocoladereep melk chocolade hazelnoot

WOWCACAO

Elke WOWCACAO chocoladereep wordt met de hand voor je gemaakt in het hartje van Amsterdam. Voor WOWCACAO geen massaproductie, maar liefdevolle en ambachtelijke bereiding door top chocolatiers. Voor de bereiding maken ze uitsluitend gebruikt van de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Topkwaliteit cacao, romige volle melk en premium toevoegingen zoals krokante stukjes roomboter stroopwafel.

WOWCACAO

Onze Bonbons

Voor dé chocoladewinkel in Beuningen moet u bij Pastry Palace zijn! In ons assortiment zitten ook onze huisgemaakte bonbons, die in diverse smaken te krijgen zijn. Deze worden dagelijks vers gemaakt in onze patisserie. U kunt deze bonbons ook bestellen! We hebben op onze website een aparte pagina gemaakt waar u eenvoudig de gewenste bonbons kunt bestellen. Klik op de knop om onze lekkere bonbons te bekijken en te bestellen!

Onze bonbons
Pastry Palace