Pastry Palace Nijmegen

La Via Del Té

La Via del Te thee, afkomstig uit Ligurië, Italië, biedt een delicate, verfijnde smaak met tonen van bloemen en fruit. Handgeplukt en zorgvuldig geproduceerd, het is een unieke lokale specialiteit, perfect voor ontspanning en reflectie.

Bestel hier een van de theeën van La Via Del Té

Wie is La Via Del Té

La Via del Te thee is een specifieke variëteit van thee die zijn oorsprong vindt in de regio Ligurië in Italië. Het is vernoemd naar de gelijknamige langeafstandswandelroute, La Via del Te, die bekend staat om zijn historische theeplantages.

La Via del Te thee wordt verbouwd op de steile terrassen van de Ligurische heuvels, waar de unieke klimatologische omstandigheden en de vruchtbare bodem bijdragen aan de karakteristieke smaak en aroma’s van deze thee. De theeplanten worden met de hand geoogst en de bladeren ondergaan een zorgvuldig productieproces om de kwaliteit te waarborgen.

De theeblaadjes van La Via del Te worden gekenmerkt door een delicate en verfijnde smaak. Het heeft vaak een licht kruidig karakter, met tonen van bloemen en fruit die samen een harmonieus geheel vormen. De thee heeft een lichte body en een heldere, gouden kleur in de kop.

La Via del Te thee wordt vaak gewaardeerd om zijn subtiele en verfrissende smaakprofiel. Het wordt traditioneel genoten als een ontspannende warme drank, maar kan ook worden gebruikt om ijsthee of andere koude drankjes te maken. De thee wordt geassocieerd met rust en genot, en het drinken ervan kan een moment van ontspanning en reflectie bieden.

Als een unieke Italiaanse theevariëteit is La Via del Te thee een gewaardeerde lokale specialiteit die de rijke theecultuur van Italië vertegenwoordigt. Het is een smaakvolle keuze voor theeliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders en anders dan de traditionele theesoorten.