Ons aanbod

Pastry Palace in Beuningen is een koffie/thee speciaalzaak waar u kunt genieten van een goede kop koffie of thee met iets lekkers. Naast deze mogelijkheden is het ook de plek waar u terecht kunt voor uw cadeautje, chocolaatje of wat anders. Bekijk hier ons aanbod!

Cadeauwinkel in Beuningen

Heeft u een cadeau nodig? Voor elke gelegenheid kunt u terecht bij Pastry Palace in Beuningen. U heeft de keuze uit: luxe gebak, bonbons, chocolade, truffels of fudge om uw naasten mee in de watten te leggen. Klik op de knop om meer te lezen over de cadeaus die wij u te bieden hebben!
Cadeauwinkel in Beuningen

Chocoladewinkel in Beuningen

Op zoek naar een chocoladewinkel in Beuningen? Dan bent u op de juiste plek bij Pastry Palace in Beuningen! Doordat we bekend staan als lunchroom met een koffie/thee speciaalzaak en een patisserie, weet u misschien niet dat we ook verschillende soorten chocolade verkopen.

Chocoladewinkel in Beuningen

Diverse Dranken

Bij Pastry Palace kunt u ook terecht voor een uitgebreid drank assortiment. Klik op de knop om meer te lezen over de diverse dranken die wij u te bieden hebben. 
Diverse dranken

High Tea in Beuningen

In het Verenigd Koninkrijk ook wel de “Afternoon Tea” genoemd, word meestal gedronken in de namiddag. U geniet bij ons van heerlijke kleine zoete hapjes uit eigen patisserie. Daarnaast bieden wij u een kopje soep aan met een hartig assortiment, bestaande uit kleine sandwiches en bladerdeeghapjes. Klik op de knop om meer te lezen over een High Tea in Beuningen.

High Tea in Beuningen

Chocolade- & cadeauwinkel Leuvensbroek

In Nijmegen hebben wij nog een winkel van Pastry Palace. Ben je nog op zoek naar het mooiste en lekkerste cadeautje of iets voor jezelf, dan kan je ook in Nijmegen bij ons terecht.

Pastry Palace Leuvensbroek