Thee Assortiment

De lekkerste thee vind u bij Pastry Palace! Met thee van ons eigen merk, Het Theezaakje, Or Tea en La via del Té zijn er talloze smaken en combinaties mogelijk. Benieuwd welke theesmaken dat allemaal zijn? Kijk snel verder of kom langs in een van onze winkels! Niet alleen is de thee in de winkel te koop, ook is het mogelijk om bij ons van de thee met iets lekkers te komen genieten. Zien we u zo?

Pastry Palace Thee

Thee van ons eigen merk in verschillende smaken. Voor ieder moment van de dag een welkome verassing. Heeft u alle smaken al geprobeerd?

Pastry Palace Thee

Het Theezaakje

Het Theezaakje is een Nijmeegse thee-winkel, waar de diverse soorten thee bedoeld zijn voor bepaalde momenten of personen. Het theezaakje zet zich in voor mensen die het lastig vinden een baan te zoeken vanwege een psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Mede hierdoor is Het Theezaakje in het leven geroepen. De missie van Het Theezaakje is om einde te maken aan de zogenaamde ‘de afstand tot de arbeidsmarkt’. Het Theezaakje gebruikt thee als middel om mensen een kans te bieden en die afstand te overbruggen. Er is een groot assortiment aan thee. Zo is er thee speciaal ontwikkeld voor vrouwen, thee met een ontnuchterende werking of thee die je energie geeft.

Bekijk het volledige assortiment van Het Theezaakje hieronder:

Het Theezaakje
Het Theezaakje

Or Tea?

Ontworpen voor een gemakkelijke consumptie van losse thee. Elk theezakje van Or Tea?™ is gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Per stuk verpakt in een transparant folie-envelopje zodat de veeleisende theeliefhebber voor het proeven van elke thee

Elk van onze foodgrade theeblikken is bedrukt met hedendaagse kunst en bevat premium hele theeblaadjes met een combinatie van kruiden, bloemen, fruit en specerijen. Bekijk het volledige assortiment hieronder:

Or Tea?
Or Tea?

La Via Del Tè

Decoratief verpakte thee van het prachtige theemerk uit Florence, La Via del Tè. Losse bladthee verpakt in leuke bewaarblikjes voorzien van een vershouddop, verpakt in een bijpassend doosje. De losse thee in blikjes is er in thema’s als Le Signore delle Camelie (een ode aan vrouwen die een tijdperk hebben gemarkeerd). Bekijk het volledige assortiment:

La Via Del Tè
La Via Del Tè