Pastry Palace Nijmegen

WOW Cacao

Venchi chocolade is een Italiaans chocolademerk dat bekend staat om zijn ambachtelijke productie en hoogwaardige ingrediënten. Met een traditie die teruggaat tot 1878, biedt Venchi een scala aan heerlijke chocoladeproducten, waaronder pralines, repen en gelato. Een ware verwennerij voor de chocoladeliefhebber.

sorteer op:

WOW Cacao

WOWCACAO chocolade is geen product van massaproductie, maar een ambachtelijk bereide lekkernij, met liefde met de hand gemaakt door onze getalenteerde chocolatiers in Amsterdam. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en gebruiken uitsluitend natuurlijke en duurzame ingrediënten in al onze creaties.

Bij WOWCACAO geloven we dat de smaak en kwaliteit van chocolade afhangen van de zorgvuldige selectie van ingrediënten. Daarom speuren we over de hele wereld naar de beste cacaobonen en melanges. We letten niet alleen op de smaak, maar ook op de impact op mens en natuur. Onze repen worden bereid met de beste volle melk, chocolade met een hoog cacaopercentage en bijzondere natuurlijke toevoegingen. Op deze manier creëren we chocolade van de allerbeste kwaliteit.

Wat WOWCACAO onderscheidt, is onze toewijding aan ambachtelijk vakmanschap. In plaats van massaproductie met machines, worden al onze producten met de hand gemaakt door ervaren chocolatiers. Dit vindt plaats in het hart van Amsterdam, waar we zorgvuldig elke reep creëren met oog voor detail en liefde voor het vak. Het resultaat is een unieke smaakervaring die de ware kunst van chocolade weerspiegelt.

We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het verschil zit hem in de keuze van de cacaobonen en de kwaliteit van de melk. Net zoals bij koffie bepaalt de kwaliteit van de ingrediënten de uiteindelijke smaak en prijs van het product. Onze chocolade is puur natuurlijk, zonder goedkope kunstmatige alternatieven. We geloven in eerlijke en duurzame productie, daarom valt de cacao die we gebruiken onder het “Cocoa Horizons” programma. Hiermee ondersteunen we de gemeenschappen waar de cacaobonen vandaan komen, door een opslag op onze inkoopprijs te betalen.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor WOWCACAO. Onze verpakkingen zijn gemaakt van papier dat het FSC-keurmerk draagt. Dit betekent dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waardoor we bijdragen aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen.

Bij WOWCACAO draait het niet alleen om de smaak, maar ook om de visuele aantrekkingskracht van onze producten. Onze verpakkingen hebben unieke en opvallende designs, die de aandacht trekken en de verwachtingen overtreffen. De combinatie van verrassende smaakcombinaties, hoogwaardige kwaliteit en prachtige verpakkingen zorgt voor een WOW-effect dat je keer op keer blijft ervaren.

In tegenstelling tot grote concurrenten die kiezen voor massaproductie met goedkope machines, kiezen wij bewust voor een ambachtelijke werkwijze. We maken minder repen per uur (slechts 200 stuks), maar elke reep is doordrenkt met liefde, passie en vakmanschap. We willen dat elke hap een moment van puur genot is, waar je het verschil proeft dat onze zorgvuldige handmatige bereiding met zich meebrengt.

Ontdek zelf het verschil en trakteer jezelf op een WOWCACAO reep. Ervaar de ambachtelijke smaken, de hoogwaardige kwaliteit en de passie die in elke creatie is gestopt. We nodigen je uit om de wereld van WOWCACAO te betreden en te genieten van de perfecte harmonie tussen smaak, kwaliteit en vakmanschap.